Eurovaalit lähestyvät! Varsinainen vaalipäivä on 9.6.

Kallion seudun Vihreiden ehdokkaat:

 

Atte Harjanne

Olen Atte Harjanne, toisen kauden kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Helsingistä. Olen toiminut vihreän eduskuntaryhmän puheenjohtajana vuodesta 2021, ja 2021-2023 toimin myös puolueen varapuheenjohtajana. Koulutukseltani olen diplomi-insinööri ja kauppatieteiden väitöskirjatutkija, ja ennen nousuani eduskuntaan tutkin työkseni ilmastonmuutoksen taloudellisia ja yhteiskunnallisia vaikutuksia.

 Olen ehdolla europarlamenttiin, sillä Brysseliin tarvitaan rohkeita ja osaavia päättäjiä ajamaan tiedepohjaista ilmasto- ja energiapolitiikkaa, varmistamaan Euroopan kilpailukyky toimivilla sisämarkkinoilla, pitämään sääntely ajan tasalla teknologisen murroksen keskellä ja puolustamaan vahvaa ja yhtenäistä unionia myrskyisessä maailmanajassa.”

http://atteharjanne.fi/