Iris Flinkkilä
“Olen media-alan yrittäjä ja kulttuurihommien sekaduunari Kalliosta. Tärkeitä teemoja minulle ovat kulttuuri, yhdenvertaisuus, mielenterveys ja kaupunkiluonto. Tulevaisuuden Helsinki on kaupunki, jossa annetaan mahdollisuus toteuttaa itseään ja jossa yhdenvertaisuus on arvoista tärkein.”

Veera Florica Rajala
⁣“Olen juristi ja näkövammainen äiti Kalasatamasta. Haluan, että Helsinki olisi terveellinen ja turvallinen kaupunki kaikille. Meidän on panostettava kansanterveyteen niin pienillä kuin suurillakin teoilla!”

Atte Harjanne
“Diplomi-insinööri, kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Kalliosta, tauolla ilmastonmuutostutkijan työstä. Ajan fiksumpaa, kestävästi kasvavaa kaupunkia ilmasto ja luonto huomioiden – tietysti rakentavalla otteella, tutkitun tiedon pohjalta.”

Mari Holopainen
“Olen kansanedustaja, valtuutettu ja kauppatieteilijä, päiväkoti-ikäisen ja koululaisen äiti. Olen ehdolla jatkaakseni työtäni lähiluonnon, koulutuksen sekä elinvoimaisen ja osallistavamman kaupungin puolesta. Visiossani tulevaisuuden Helsinki on maailman luontopääkaupunki ja ilmastotoimien suunnannäyttäjä.”

Riia Järvenpää
“Olen viestinnän asiantuntija ja tohtorikoulutettava Kalliosta. Teen avointa ja tietoon perustuvaa politiikkaa. Valtuustossa varmistan, että mielenterveyspalveluihin pääsee, ja että Helsinki tukee yrittäjiä: apua ravintoloille ja kulttuurille sekä uusia työpaikkoja kiertotaloudesta.”

Emma Kari
“Olen vihreä kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Helsingistä, joka on puolustanut kouluja, tasa-arvoa ja metsiä politiikassa jo yli 10 vuoden ajan. Olen ympäristötieteen maisteri (FM), periksiantamaton luonnonsuojelija, inhimillisyyteen uskova feministi ja kolmen lapsen äiti.”

Otso Kivekäs
“Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, digitalisaatiojohtaja, isä, pyöräilijä ja maailmanparantaja. Haluan Helsingin, johon kaikki ovat tervetulleita. Se tarkoittaa asuntoja, kouluja, työpaikkoja, raiteita, pyöräteitä, puistoja, hätämajoitusta, festivaaleja, yrityskiihdyttämöjä. Kaikille löytyy tilaa!”

Lukas Korpelainen
“Pyöräilevä kulttuurialan ammattilainen ja Vihreiden sosiaaliturvatyöryhmän puheenjohtaja Alppiharjusta. Haluan Helsingin, jossa kulttuuri kukoistaa, kaikilla on varaa asua ja luonto on lähellä. Unelmoin saavutettavista mielenterveyspalveluista ja hiilikasojen katoamisesta.”

Riikka Leinonen
“Yhdenvertainen, yksilöllinen, silti yhteisöllinen Helsinki! Luova generalisti. Rakastaa puistoja ja saavutettavia palveluja. Lievästi liikuntavammainen. Töissä eduskunnassa vihreän ja feministisen politiikan parissa. Maalaa paljon ja rustaa runoja Hittitaivaan tärviöt -duossa.”

Antti Möller
“Varavaltuutettu ja perheenisä Hermannista. Ympäristö- ja lupajaoston varapuheenjohtaja, kaupunkiympäristölautakunnan varajäsen. Kivinokkalaiset ry:n puheenjohtaja ja yksi Konepaja-liikkeen perustajista. Rakastan Helsinkiä ja haluan tehdä siitä kiinnostavamman, ekologisemman ja reilumman.”

Maria Nyqvist
“Minulle tärkeintä Helsingin kehittämisessä on laadukkaan ja tasa-arvoisen koulutuksen turvaaminen, alueellisen eriarvoistumisen ehkäiseminen, sekä ihmisten hyvinvoinnista huolehtiminen kaikissa elämän vaiheissa.”

Amanda Pasanen
“Olen varavaltuutettu ja Ympäristömuutoksen ja globaalin kestävyyden maisteriopiskelija Kalliosta. Haluan kaupunkipolitiikan kautta päästä ratkomaan sukupolvemme isoimpia haasteita: globaalia ilmastokriisiä ja luonnon monimuotoisuuden köyhtymistä.”

Reetta Vanhanen
“Olen lääkäri, kaupunginvaltuutettu ja vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja Helsingistä. Työskentelen sairaalassa ja erikoistun anestesiologiaan ja tehohoitoon. Valtuustossa olen tehnyt hartiavoimin töitä ilmaston, mielenterveyden ja laadukkaiden terveyspalveluiden eteen.”