Kallion Seudun Vihreät

Kallion seudun Vihreät

Kallion seudun Vihreät ry on Helsingin Vihreiden jäsenjärjestö. Parannamme maailmaa Helsingin Kallion seutuvilla, missä betoni on harmaata ja asfaltti mustaa, mutta mielissä puhkeaa vihreä kevät – tämä seutu on poliittisesti maan vihreimpiä!

 

Kallion seudun tulkitsemme väljästi käsittämään ainakin Kallion, Hakaniemen, Siltasaaren, Sörnäisen, Torkkelinmäen, Harjun, Alppilan, Vallilan, Merihaan, Kalasataman, Suvilahden, Hermannin ja Itä-Pasilan kaupunginosat. Meille Kallio on ennen kaikkea mielentila ja meitä kiinnostavat laajasti niin paikalliset kuin globaalitkin asiat.

 

Toimimme viihtyisän, omaperäisen, monimuotoisen ja vihreän Kallion seudun puolesta: haluamme tehdä meille rakkaista kaupunginosista yhä paremman paikan asua, käydä töissä tai koulussa, viettää vapaa-aikaa, nauttia kulttuurista ja tavata ihmisiä kaikissa elämänvaiheissa. Helsingin Vihreiden jäsenyhdistyksenä ja osana Vihreää liittoa teemme töitä myös laajemmin vihreämmän Helsingin, Suomen ja Euroopan hyväksi. Järjestämme tapahtumia, osallistumme Vihreiden sisäiseen poliittiseen työhön ja tuemme Vihreitä ehdokkaita vaaleissa.

 

Tule mukaan kehittämään Kallion seutua, vaikuttamaan tulevaisuuden Helsinkiin ja auttamaan Vihreitä kohti tulevia vaalivoittoja!

Voit liittyä Kallion seudun Vihreiden jäseneksi täältä.

Uutisia

Kuumarasitus

Helleaallot tulevat, emme ole valmiita! Kaupunkirakenteen tiivistäminen, jatkuvasti voimistuvat helleaallot ja väestönikääntyminen voivat yhdessä olla tappava yhdistelmä. Lämpösaarekkeet jakuumarasitus on otettava huomioon, kun kaupunkirakennetta tiivistetään,...

read more

Rytmi-ilta ke 3.4.

Rentoa keskustelua politiikasta ja vähän muustakin. Rohkeasti mukaan!Ravintola Rytmi Toinen Linja 2 klo 18-22. Tunnistat meidät postikortinkokoisista esitteistä pöydällä.

read more

Kalenteri

[et_pb_vihreat_eventcalendar feed_source_url=”https://sivupaketti.vihreat.fi/content/plugins/vihreat-module-plugins/assets/examples/events.json” event_display_past=”off” event_cache_fallback=”on” text_field_colors=”white” _builder_version=”3.0.47″ _i=”1″ _address=”2.0.1.1″ /]

Paremman tulevaisuuden rakentamiseen tarvitaan jokaista.

Vihreiden jäsenyys on kannanotto maailman menoon. Tule mukaan!